Termes i Condicions

Clients particulars:

- Es realitzarà, com a mínim, el 50% de l'pagament en la realització de la comanda i la resta abans de la recollida en taller o realització d'l'enviament.
- Per a recollides en taller de Cordats Guillem, o botigues o tallers adherits a Cordats Guillem, es disposarà de 3 dies laborals per a la recollida, prèvia presentació de la factura de la comanda, després dels quals, s'haurà d'abonar 3 € per paquet i dia transcorregut, per despeses d'emmagatzematge.
- Per a lliuraments a agència o botiga o taller adherits, per a realització d'encordat, s'haurà de lliurar protegit per evitar danys a la seva pròpia mercaderia com a una altra mercaderia transportada per l'agència

Descomptes:

- Es disposarà d'un pot el el qual, cada final de mes, s'ingressarà el 5% del facturat el mateix mes i un 5% del facturat els "clients amics", als quals ens hagi recomanat, per descomptar en futures compres . El pot caduca als 2 mesos de el qual no es realitzin ingressos en el pot.
- 20% de descompte en el dia de l'aniversari de client.

Botigues i tallers adherits als serveis de Cordats Guillem

Condicions per ser botigues o tallers adherits als serveis de Cordats Guillem:

- Estar registrats a la págna web com a botiga o taller, disposar de servei de lliurament i recollida per comandes realitzades a la mateix taller o botiga, o els realitzats en Cordats Guillem
- Descomptes: Es disposarà d'un pot el el qual, cada final de mes, un 5% del facturat els "clients amics", als quals ens hagi recomanat, per descomptar en futures compres. El pot caduca als 2 mesos de el qual no es realitzin ingressos en el pot.
- 15% de descompte directe en la mateixa compra.

Formes de pagament:

-Transferencia bancaria.

-Tarjeta bancaria

- Pay-pal

- Bizum tel 616 86 06 88

- En metàlic en tenda, en el moment de la contratació o compra.

Per a coneixement dels tallers i botigues adherits als serveis de Cordats Guillem, consultar a l'apartat d'INFO